Timmerdorp tijdens zomervakantie

Nieuws

HEEMSKERK - Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar kunnen zich tijdens de zomervakantie vermaken in het timmerdorp. Voor de eerste keer wordt, in samenwerking met Projectgroep Timmerdorp Heemskerk, een dergelijk knutselfestijn gehouden in Heemskerk.
Kinderen kunnen zich in de zomervakantie volledig storten op het bouwen van hutten. Het timmerdorpthema is 'Olympische Spelen'. Naast het bouwen van hutten worden diverse andere activiteiten georganiseerd. Denk aan een disco en een vossenjacht. Het terrein van het timmerdorp is gelegen naast buurtcentrum De Schuilhoek, Vn Bronckhorststraat 1. Kinderen kunnen van maandag 22 augustus tot en met donderdag 25 augustus volop knutselen. Maandag tot en met woensdag vindt vanaf 19.00 uur tevens een avondprogramma plaats. Kijk voor meer informatie op www.welschapwelzijn.nl/vakantieactiviteiten.

Aanmelden

De kaartverkoop voor het timmerdorp vindt plaats op dinsdag 5 juli en woensdag 6 juli in buurtcentrum De Schuilhoek van 19.00 tot 21.00 uur. Pinnen is niet mogelijk. Er zijn honderd plaatsen beschikbaar. Wie als vrijwilliger bij wil dragen aan deze activiteit kan zich aanmelden bij Marcha Janson: marcha.janson@welschap.nl.