Tally-ho opent filiaal in Beverwijk

Partnerbijdrage
De winkel van Tally-ho aan de Breestraat.
De winkel van Tally-ho aan de Breestraat. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Tally-ho, de dynamische modebestemming met een erfgoed dat teruggaat tot 1966, heeft zijn mode-imperium uitgebreid met een nieuw filiaal in Beverwijk, gevestigd aan de Breestraat 100. Dit is een stap in de evolutie van Tally-ho, dat nu tot bloei komt als een charmante en eigentijdse familie van 7 winkels en een florerende webshop. Deze nieuwe locatie voegt zich bij het alom geliefde gezelschap van Tally-ho winkels in Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Egmond aan Zee, Heiloo en Hoorn.

Nieuw hoofdstuk voor modefamilie 

Terug naar de geboorte van Tally-ho in 1966, werd de eerste boetiek van Nederland geopend, met spraakmakende, trendy kleding die de aandacht trok. Iconische stukken, zoals zelf gebleekte Levi’s jeans en met precisie gesneden riemen van tuigleer, schitterden in de collectie. Een creatief atelier boven de winkel creëerde de laatste mode en stelde klanten in staat om de nieuwste stijlen onmiddellijk te bemachtigen. Deze aantrekkingskracht verspreidde zich als een lopend vuurtje en bracht modebewuste dames van heinde en ver naar de winkel. In de huidige tijd, waar duurzaamheid een cruciale rol speelt, belichaamt Tally-ho een missie van verandering en bewustwording. Terwijl het assortiment en de bedrijfsvoering nog niet volledig duurzaam zijn, onderneemt Tally-ho vastberaden stappen om duurzaamheid te omarmen en te bevorderen. 

Gedreven door samenwerking, educatie en transparantie streeft Tally-ho naar een positieve impact op het milieu en op eerlijke en ethische productiepraktijken. Klanten worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit waardevolle traject van verandering. Met een knipoog naar comfort en beleving, verwelkomt elke Tally-ho winkel met open armen. Leestafels en gezellige zithoekjes bieden de perfecte gelegenheid voor meewinkelende partners om te ontspannen met een kopje koffie.

Het ziet er binnen mooi uit.