25 Jaar bmm games n’ vinyl

Partnerbijdrage
'Meet and greet' Super Mario.
'Meet and greet' Super Mario. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK- Op 30 september komt Super Mario naar Beverwijk. Ter ere van het 25 jarig bestaan van de Beverwijkse winkel bmm games n’ vinyl aan de Breestraat kun je op de foto met deze Nintendo beroemdheid. Tussen 11.00 en 16.00 uur is Super Mario aanwezig voor een meet and greet met de fans.

Op de foto met Super Mario!

De hele dag door is het feest bij bmm games n’ vinyl. 

Grote Dobbelstenenspel

Met het Grote Dobbelstenenspel kun je met de speciale gratis af te halen dobbelstenen je eigen korting gooien. Ook is er een speelbare demokast met Mario Kart en zijn er diverse feestaanbiedingen. Zolang de voorraad strekt ontvangt iedere klant een goodiebag.

Sinds 1998 heeft bmm games n’ vinyl alle ontwikkelingen op gamegebied op de voet gevolgd. Het assortiment is in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid. 

Aanbiedingen, kortingen, muziek en goodiebags

Dat bestaat niet alleen meer uit games en aanverwante artikelen, maar ook uit muziek op cd en vinyl, bordspellen en merchandise.

Het jubileum van de winkel op de Breestraat staat bol van de activiteiten. Aanbiedingen, kortingen, muziek en goodiebags. Op zaterdag de 30e kun je op de foto met Super Mario, is er een speelbare demokast met Mario Kart en bepaal je eigen korting met het Grote Dobbelstenenspel.

Adres

25 Jarig-jubileum bmm games n’ vinyl, Breestraat 140 Beverwijk, ter hoogte van de Beverhof. Zaterdag 30 september 10.00-17.00 uur.