Theater & taart: Olifantje in het bos

Uitgaan
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Pixabay)

HEEMSKERK - In januari, februari en maart presenteert Theater De Cirkel aan de A. Verherenstraat 1 te Heemskerk: Theater & Taart! De succesvolle serie met voorstellingen voor kinderen vanaf 3 jaar. Zaterdag 9 maart om 14.00 uur is de laatste Theater & Taart voorstelling van dit seizoen met Olifantje in het bos.

Olifantje in het bos, laat je mama toch niet los, zingen de kinderen. Maar wat nou als het olifantje wél zijn mama kwijtraakt? Samen met twee musici van het Epos Ensemble maakt het olifantje allemaal vrolijke en spannende dingen mee. In deze voorstelling bepalen de kinderen de loop van de voorstelling. Samen met het olifantje komen ze allerlei dieren tegen en worden ze gevraagd mee te zingen, spelen, tellen en noem maar op. De voorstelling begint en eindigt met een klein gesprekje, juist voor de kinderen die nog niet zo vaak naar een live voorstelling zijn geweest. Zit je lekker? Heb je al eens een voorstelling gezien? Ken je deze instrumenten al? Durf je mee te zingen? De voorstelling wordt gespeeld door twee musici van het Epos Ensemble in een wisselende bezetting. In De Cirkel spelen Anja Brons op fagot en Lindy Karreman op hoorn.

Kaarten en traktatie

De voorstelling duurt 45 minuten. Na afloop is er taart en limonade. Deze traktaties zijn bij de prijs inbegrepen en worden geserveerd door Grandcafé Laurentz.

Reserveren

Kaarten zijn online te bestellen via www.decirkelheemskerk.nl en kosten 10 euro per persoon of 30 euro voor een familieticket (twee volwassenen en twee kinderen), als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je korting. Aan de deur kun je (mits de voorstelling niet is uitverkocht) met pin een toegangsbewijs kopen.

De Cirkel

Theater en Filmhuis De Cirkel, Laurentz uit & eten, Anthonie Verherentstraat 1, 1961 GD Heemskerk.

Olifantje in het bos.