Binnenkort te zien in het Kennemer Theater in Beverwijk

Uitgaan
Fenna Ramos.
Fenna Ramos. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Het Kennemer Theater heeft de komende tijd weer een verscheidenheid aan voorstellingen op het programma staan. Ga je met de kinderen naar de interactieve voorstelling Zin in Zappelin LIVE? Of ga je liever naar Anneke van Giersbergen, Fuad Hassen of Karin Bloemen & Old School Band?

Fenna Ramos gaat met Zin in Zappelin Live de theaters in. De voorstelling, geproduceerd door BazarMedia; het programma ‘Zin in Zappelin’ wordt dagelijks op tv uitgezonden. Wat deze voorstelling bijzonder maakt, is dat de kinderen in de zaal een interactieve rol hebben en meehelpen om het avontuur tot een goed einde te brengen.

Fenna Ramos staat op zondag 3 maart om 13.30 uur op het podium van het Kennemer Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 19,50 euro.

Anneke van Giersbergen

Anneke van Giersbergen, een van de veelzijdigste stemmen van Nederland, komt met haar theaterconcert Heavy Strings naar het Kennemer Theater. In Heavy Strings hoor je Guns N’ Roses, Black Sabbath, Iron Maiden en natuurlijk Mastodon, Annekes persoonlijke favoriet. Samen met de muzikanten brengt ze een compleet nieuwe versie van bekende nummers.

Anneke van Giersbergen staat op donderdag 7 maart om 20.15 uur op het podium van het Kennemer Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 19,50 euro.

Fuad Hassen

De pandemie zette cabaretier Fuad Hassen aan het denken. Nu alles weer mogelijk is, rijst bij Hassen de vraag: kunnen we die vrijheid wel aan? Zijn we niet teveel gewend aan de moderne gemakken?

Fuad Hassen speelt op donderdag 7 maart om 20.30 uur zijn voorstelling Vogelvrij in het Kennemer Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17,00 euro.

Karin Bloemen

In 2019 speelde Karin Bloemen voor het eerst een old school muzikale theatertour samen met de Old School Band, getiteld Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin! Deze voorstelling vond ze zo leuk om te doen en was bovendien zo’n groot succes, dat er wel een vervolg móest komen.

Karin Bloemen en de Old School Band spelen Gladys, Ella, Brabra en Adele op vrijdag 8 maart om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 23,50 euro.

Kaarten

Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Fuad Hassen.
Karin Bloemen en de Old School Band.