Lezing Natuur 2.0 in het Koetshuijs

Uitgaan
Natuur 2.0.
Natuur 2.0. (Foto: aangeleverd)

HEEMSKERK - Wat is er veranderd in de natuur? Waarom is natuureducatie van belang? NME Beverwijk & Heemskerk organiseert in samenwerking met oud-boswachter Evert Jan Woudsma een lezing in het Koetshuijs, Tolweg 9a te Heemskerk. De lezing is op dinsdagavond 12 maart van 19.30 tot 20.30 uur.

Op geheel eigen wijze gaat natuurbelevingsspecialist Evert-Jan Woudsma van Bosw8er in op de verschillen in de natuur in het heden en verleden, met als serieuze ondertoon het belang van natuureducatie. Evert-Jan heeft hier wel een aantal ideeën over. Het wordt een lezing vol met beelden en schatten uit de natuur waarbij beleven van natuur een speerpunt is.

Aanmelden

Deze lezing is specifiek voor volwassenen. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/lezingnatuur.

NME Heemskerk

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Kijk voor meer informatie over het aanbod van NME Heemskerk op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neem contact op via nme@odijmond.nl.