Officiële opening IPSO Huis Kennemerland locatie Heemskerk

Zorg
Officiële opening van IPSO Huis Kennemerland locatie Heemskerk op zaterdag 23 maart. Foto ter illustratie.
Officiële opening van IPSO Huis Kennemerland locatie Heemskerk op zaterdag 23 maart. Foto ter illustratie. (Foto: Adobe Stock)

HEEMSKERK - IPSO Huis Kennemerland locatie Heemskerk is sinds woensdag 6 maart gevestigd op de nieuwe locatie in Gezondheidscentrum Broekpolder, Steenhouwerskwartier 29. Het IPSO Huis in Heemskerk is op maandag en woensdag geopend van 9.30 uur tot 16.30 uur. Op zaterdag 23 maart wordt de locatie om 13.00 uur officieel geopend door wethouder Piet Burgering. Iedereen is van harte welkom bij de opening en om een kijkje te komen nemen onder het genot van een hapje en een drankje.

Het IPSO Huis is er voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker. Naast de inloop, waar je terecht kunt voor een kopje koffie of thee, een luisterend oor, info, advies en lotgenotencontact, worden er diverse activiteiten aangeboden. Op woensdag 20 maart start de wekelijkse Bootcamp light training van 14.00 tot 15.00 uur (proefles is gratis) en op maandag 25 maart start (bij voldoende belangstelling) de cursus Omgaan met stress. Deze bestaat uit vier bijeenkomsten op maandag van 13.00 tot 14.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk voor beide activiteiten en kan via info@ipsohuiskennemerland.nl of bel/app naar Sheila Bijtenhoorn 06-39723580.

Voor meer info over deze en meer activiteiten zie www.ipsohuiskennemerland.nl.