Benefietconcert voor Oekraïne

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

HEILOO - Onze Lieve Vrouw ter Nood organiseert zaterdag 28 mei van 14.00 tot 16.00 uur in Heiloo - Kapellaan 144 - een benefietconcert voor Oekraïne.

 ”Wij hopen hiermee de Oekraïense bevolking een hart onder de riem te steken door geld in te zamelen voor noodhulp. De donaties en bijdragen van dit concert gaan naar Stichting Dorcas en naar het hulpproject ´Stop the war´ van de Italiaanse comunità Papa Giovanni XXIII. Beide organisaties verlenen noodhulp in Oekraïne”, aldus een woordvoerster namens OLVtN. 

Het Kinder- en Masterkoor Rejice, geleid door dirigenten Rob en Sandra Fase, geeft de aftrap. Na een korte pauze gaat het stokje door naar de koren Ubi Caritas, Con Amore en het Heerhugowaards Gemengd Koor, geleid door dirigent Alexandre Pavloff. Er zullen bekende werken ten gehore worden gebracht zoals het Hallelujah van Händel, het Ave Verum Corpus van Mozart, a Clare Benediction van John Rutter en meer.

“Als u Oekraïense vluchtelingen kent, neem ze vooral mee. Bij het optreden is een tolk aanwezig. Belangstellenden kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein aan de Kapellaan. Omdat wij een flinke toeloop van geïnteresseerden verwachten, willen wij vragen om indien mogelijk lopend of op de fiets te komen.”

Aanmelden is niet nodig. Gratis entree, een donatie is welkom. Meer informatie: www.olvternood.nl