Groenmarkt en Open Tuinenweekend in Limmen en Heiloo

Algemeen
Agapanthus.
Agapanthus. (Foto: Niek van Keulen)

LIMMEN/HEILOO- Komend weekend is het Open Tuinenweekend in Heiloo en Limmen. Verschillende tuinliefhebbers van Groei & Bloei geven u een kijkje in hun tuin. Leuk om inspiratie op te doen en te genieten. Daarvoor of daarna kunt u naar de jaarlijkse groenmarkt van Groei & Bloei in Heiloo.

Twintig tuinen zijn opengesteld om te bezoeken. In iedere tuin is weer iets anders bijzonders. Bekijk de lijst met deelnemers hier. 

Groenmarkt

De familie Roling stelt haar prachtige tuin weer beschikbaar voor de verkoop van plantjes opgekweekt door kwekers van Groei & Bloei. Er staat een verkoopteam met kennis van planten voor u klaar. Een aantal kwekers is zelf aanwezig om u bij de aankoop van plantjes te adviseren. Graag contant betalen maar pinnen is mogelijk. Neem wel voldoende tasjes of doosjes mee want er zitten geheid weer pareltjes tussen en de prijsjes zijn laag. De Groenmarkt wordt gehouden aan de Kennemerstraatweg 662 in Heiloo van 10.00 uur tot 16.00 uur. https://midden-kennemerland.groei.nl/home

Andere dorpen

Het Open Tuinenweekend in Heemskerk zal worden gehouden op 11 en 12. De Tuinen in Castricum, Akersloot en Uitgeest kunnen bezocht worden in het weekend van 18 en 19 juni.