GeheugenHuiskamer Heiloo opent in september en zoekt vrijwilligers

Algemeen
Help jij bezoekers van de GeheugenHuiskamer zich thuis te voelen?
Help jij bezoekers van de GeheugenHuiskamer zich thuis te voelen? (Foto: Pexels)

HEILOO - In Heiloo wordt eind september een GeheugenHuiskamer opgestart. Dit is een ontmoetingsplek waar mensen met vragen over het geheugen, geheugenproblemen of (beginnende) dementie en hun mantelzorgers kunnen binnenlopen voor ontmoeting, activiteiten en informatie. Deze nieuwe GeheugenHuiskamer is op zoek naar sociaal ingestelde vrijwilligers die beschikbaar zijn op maandagochtend, een of meerdere keren per maand (volgens een rooster).

Kwaliteit van leven staat centraal in GeheugenHuiskamer

In de GeheugenHuiskamer wordt gefocust op wat mensen met geheugenproblemen wél kunnen. De kwaliteit van leven staat hier centraal en er wordt een beroep gedaan op de talenten die eenieder bezit. Men kan elkaar in de GeheugenHuiskamer ontmoeten, ondersteuning bieden, samen activiteiten ondernemen en ervaringen uitwisselen.

Word gastvrouw of gastheer van de GeheugenHuiskamer

Help jij bezoekers van de Geheugen Huiskamer zich thuis te voelen? Als gastvrouw of gastheer zorg je dat bezoekers zich welkom voelen en ondersteun je desgewenst bij activiteiten. Als je meer wilt weten over de vacature, bel dan met Karin van Kersbergen of Flora Martini van Trefpunt Heiloo op telefoonnummer 072 5331297.