Cursus

Op ontdekkingsreis met je pen aan het roer

Algemeen
Cursisten schrijven tussen de bijeenkomsten thuis ook een uur of twee.
Cursisten schrijven tussen de bijeenkomsten thuis ook een uur of twee. (Foto: Pixabay)

HEILOO - Bij Trefpunt Heiloo wordt komende maand de cursus bezinnend schrijven gegeven. Zet je pen aan het roer en ontdek dat bezinnend schrijven je leidt naar jouw innerlijke wijsheid en je helpt je koers daarop af te stemmen. 

Hoe? Door al schrijvend te ontdekken wat verteld wil worden in plaats van dat voor af te bedenken. De deelnemers leren uiteenlopende schrijftechnieken die ze na afloop zelfstandig kunnen inzetten als er behoefte is aan ‘eigen ruimte voor jezelf, reflectie op wat zich in jouzelf en in je leven voordoet of wanneer je keuzes moet maken’. 

Stel je eens voor dat je daar alleen papier, een beetje tijd en een pen voor nodig hebt ...

Het is de bedoeling dat cursisten tussen de bijeenkomsten thuis een uur of twee schrijven. Begeleidster Annemarie Pronk heeft de sociale academie en HBO-levensbeschouwing en theologie gedaan en nascholing om schrijfactiviteiten te begeleiden. 

De cursus start woensdag 28 september en bestaat uit 6 lessen, een keer in de 14 dagen, van 14.00 tot 16.30 uur. Voor meer informatie en/of opgave neem contact op met het Trefpunt tel.: 072-5331297 of via info@trefpuntheiloo.nl