Fairtrade activiteiten: ‘Reis mee door de wereld’

Algemeen
Stichting Veldwerk zet projecten op om de leefomstandigheden van vrouwen en kinderen te verbeteren.
Stichting Veldwerk zet projecten op om de leefomstandigheden van vrouwen en kinderen te verbeteren. (Foto: Stichting Veldwerk)

HEILOO - Eerlijk & Werelds fairtrade cadeaus, Stichting Veldwerk, Bibliotheek Heiloo en Muziek- en Dansschool Heiloo verzorgen 1 oktober een informatieve en gezellige dag. Met activiteiten en leuke acties tussen 11.00 en 17.00 uur.

Producten uit Burkina Faso bij Eerlijk & Werelds

Bij Eerlijk en Werelds is zilversmid Dambar uit Nepal weer aanwezig met een mooie collectie zilveren sieraden. Daarnaast is er een kraam van Stichting Wol uit Limmen. Deze stichting verkoopt producten uit Burkina Faso en ondersteunt hiermee opleidingsprojecten.

Er zijn leuke acties zoals de Landenquiz in de etalage voor jongeren tot en met 15 jaar. Haal een antwoordformulier in de winkel en doe mee. En (groot-)ouders mogen natuurlijk best een handje helpen. Tijdens deze dag krijg je ook 20% korting op het nieuwe assortiment lichaamsverzorging van het merk Fairly Goods en er is een leuke koffie-aanbieding.

Eerlijk & Werelds is gevestigd aan Stationsweg 105 in Heiloo.

Presentatie Stichting Veldwerk over Nepal 

Zaterdag 1 oktober geeft René Groot van Stichting Veldwerk om 11.30 uur een presentatie in de bibliotheek. René neemt je mee naar Nepal, waar Veldwerk al jaren actief is. Daar zijn projecten opgezet om de leefomstandigheden van vrouwen en kinderen te verbeteren. Iedereen van harte welkom vanaf 11.00 uur in Bibliotheek Heiloo, de koffie/thee staan klaar! Van tevoren aanmelden wordt op prijs gesteld maar je kunt ook gewoon binnenlopen.

Swingende muziek door Muziek- en Dansschool Heiloo

Muziek- en Dansschool Heiloo laat iedereen genieten van swingende muziek tussen 12.30 en 14.00 uur. Het optreden vindt plaats schuin tegenover Eerlijk & Werelds.