GeheugenHuiskamer opent deuren

Algemeen
In de GeheugenHuiskamer kunnen mensen elkaar ontmoeten, informatie halen, activiteiten ondernemen en ervaringen uitwisselen.
In de GeheugenHuiskamer kunnen mensen elkaar ontmoeten, informatie halen, activiteiten ondernemen en ervaringen uitwisselen. (Foto: Pexels)

HEILOO - Vanaf 3 oktober kun je elke maandagochtend tussen 09.30 uur en 12.30 uur binnenlopen in de GeheugenHuiskamer in de Buk Buk, Pastoor van Muijenweg 12 in Heiloo. Hier kunnen mensen met vragen of twijfels over het geheugen elkaar ontmoeten, informatie halen, activiteiten ondernemen en ervaringen uitwisselen. De casemanagers van Geriant, de clientondersteuner van het Trefpunt en het Sociaal Team zijn regelmatig aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Er worden verschillende activiteiten aangeboden om het geheugen te trainen en fit te houden, zoals bijvoorbeeld Samen lezen, Geheugenfit, Reizen door het Geheugen, De Kiekjeskist of GeheugenActief.

Mantelzorgers van harte welkom in de GeheugenHuiskamer

Kijk voor het actuele programma op de website van het Trefpunt of haal deze op bij GeheugenHuiskamer op maandagsochtend. Je kunt binnenkomen voor een korte vraag of de hele ochtend blijven. Ook mantelzorgers zijn van harte welkom. De toegang is gratis, consumpties voor eigen rekening.

Als je meer wilt weten over de GeheugenHuiskamer, neem dan contact op met Karin van Kersbergen of Flora Martini van het Trefpunt Heiloo, tel.: 072-5331297 of mail naar geheugenhuiskamer@trefpuntheiloo.nl.

Mogelijk gemaakt door Pius-Stichting

De GeheugenHuiskamer is mogelijk gemaakt door de Pius-stichting. De Pius-Stichting is een sociaal-maatschappelijke organisatie die financieel projecten ondersteunt ter verbetering van de leefsituatie van en voorzieningen voor 55+ers.