Fotowedstrijd

Dierendag: stuur ons je mooiste foto van en met je huisdier

Algemeen
Lukt het jou om net zo'n leuke of nog leukere foto te sturen?
Lukt het jou om net zo'n leuke of nog leukere foto te sturen? (Foto: DK Media)

HEILOO - Heb jij een super toffe foto waarop je samen met je favoriete huisdier staat afgebeeld? Leuk! Dan kan dit een mooi plekje waard zijn op het world wide web. Dinsdag 4 oktober is het weer dierendag, een mooie gelegenheid om jou op onze website en/of in het Nieuwsblad Heiloo te laten shinen. Samen met bijvoorbeeld je langharige cavia, je super schattige konijn, Minoes de huispoes of je uiterst vriendelijke slang. Als het maar toffe foto’s oplevert. Dus zet Simba, Keesje, Boris, Flip, Bowie of Kitty voor de camera en zorg vooral dat je er zelf ook leuk op staat.

Zak dierensnoepgoed als beloning

Hoe leuk is het als jij voor de hele buurt met je huisdier op Rodi.nl/heiloo komt te staan? Eeuwige roem verzekerd! En: de mooiste foto belonen we met een zak dierensnoepgoed.

Doe mee

Wil je meedoen? Leuk! Zorg dat je de foto uiterlijk op donderdag 29 september naar redactie.nhe@rodi.nl hebt opgestuurd.

Vertel ook hoe je huisdier heet, als je bijzondere details over je huisdier hebt mag je dat ook vertellen en natuurlijk willen we weten waarom hij/zij/het zo leuk is.

Veel succes en vooral plezier.