WK rubriek

Zet jouw lokale held in het ‘Sterrenteam’ van Heiloo

Algemeen
Voorbeeld: zet jouw voetbalcoach in het  Sterrenteam.
Voorbeeld: zet jouw voetbalcoach in het Sterrenteam. (Foto: Adobe Stock)

HEILOO - WK-liefhebbers opgelet. Binnenkort schittert het Nederlands elftal tijdens het WK voetbal in Qatar. Een echt sterrenteam dat ons hopelijk naar de finale brengt. Tegelijk met het WK stelt onze redactie ook een sterrrenteam samen. Doe mee en zet jouw held ermee in het zonnetje. 

Er zijn in Heiloo ook sportieve helden die een plekje in de spotlight verdienen. En dat hoeven niet alleen voetbalhelden te zijn. Het mogen ook leuke mensen zijn die Heiloo met hun aanwezigheid mooier maken. Ze verdienen een plekje in het ‘Sterrenteam’.

 Wie zou jij in het zonnetje kunnen zetten? 

Wie zou jij in het zonnetje kunnen zetten? Een paar voorbeelden: de geweldige conciërge op school, de topvrijwilliger van jouw voetbalclub, die lieve vriend die voor je kookt als je hard hebt gewerkt, de buurman die de vuilnisbak naar je huis rijdt of je lieve opa die de kippen te eten geeft als jij een weekendje weg bent. 

Aanmelden voor Sterrenteam Heiloo

Ken jij iemand die het verdient om in de rubriek ‘Sterrenteam’ van Heiloo te schitteren? Stuur dan een mailtje naar onze redactie via: redactie.nhe@rodi.nl met als onderwerp: Sterrenteam. Vertel wie de het is en waarom die persoon zo geweldig is. Vergeet niet een foto mee te sturen.