Rubriek

In ons plantenasiel: de kantoorplant

Algemeen
Een van de eerste plant die werd gedoneerd aan Plantenasiel Heiloo is deze peperomia obtusifolia.
Een van de eerste plant die werd gedoneerd aan Plantenasiel Heiloo is deze peperomia obtusifolia. (Foto: Plantenasiel Heiloo)

HEILOO - Een van de eerste plant die werd gedoneerd aan Plantenasiel Heiloo is deze peperomia obtusifolia. Ze is een van de eerste adoptanten van het asiel en klaar voor en nieuwe plek. In jouw kantoor? Ze is een donatie van onze redactie. De planten gingen mee op interview en hebben we ter adoptie afgestaan. 

“Eigenlijk waren het er twee in een pot. Dit duo was wel toe aan een make-over”, vertelt  Renée van Dooren. “Ik gaf ze verse potgrond en een nieuw potje, haalde wat slechte blaadjes weg en ze groeien als kool! Ze mogen dus verhuizen naar jouw (thuis)kantoor of natuurlijk gezellig naar je woonkamer. Ze mogen ook apart geadopteerd worden.”

Adopteer jij dit leuke duo? Stuur een bericht naar plantenasielheiloo@gmail.com. Je mag ook een bericht achterlaten op de Facebook-pagina: Plantenasiel Heiloo. Er is ook een Instagram-account waarop ze is te bereiken: Plantenasiel Heiloo

Wel beloven dat je ze goed verzorgd! ;0))