Maakplaats bibliotheek Heiloo in kerstsferen

Algemeen
De Maakplaats in bibliotheek Heiloo in kerstsferen.
De Maakplaats in bibliotheek Heiloo in kerstsferen. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - In de Maakplaats van bibliotheek Heiloo is elke zaterdag iets te doen. Lees hier het programma voor de maand december.

Zaterdag 3 december van 13.00 tot 15.00 uur: Bloxels. Kruip in de huid van een gamer en ontdek wat een spel nu precies een ‘goed’ spel maakt. Ga aan de slag met de lasersnijder tijdens de kersteditie op zaterdag 10 december van 13.00 tot 15.00 uur. Let op: deze activiteit is niet alleen leuk voor kinderen, ook voor volwassenen is het ontzettend leuk om creatief aan de slag te gaan met de lasersnijden. Opgeven samen met je kind kan natuurlijk ook! 

Zaterdag 17 december van 13.00 tot 15.00 uur kun je 3d kersthuisjes van papier maken. De Maakplaats is helemaal in kerstsferen. In vele huiskamers zijn mooie kerstdorpjes te vinden. Tijdens deze dag maak je zelf zo’n huisje. 

Deelnemen

Plaats: bibliotheek Heiloo, in de Maakplaats. Entree: Deelname is (meestal) gratis, voor de materiaalkosten wordt een kleine bijdrage gevraagd (dit hangt af van de grootte van je ontwerp). Opgave vooraf via www.bibliotheekheiloo.nl.