DoesGoed organiseert informatieavond

Algemeen
DoesGoed organiseert 8 december een kennisavond in ROC Horizon in Heerhugowaard.
DoesGoed organiseert 8 december een kennisavond in ROC Horizon in Heerhugowaard. (Foto: Pixabay)

HEILOO - De verbinding mogelijk maken tussen maatschappelijk betrokken ondernemers en maatschappelijke organisaties. De laatsten hebben vaak veel gedachten en wensen om verder te komen, maar weten niet direct hoe en wat. De ondernemers, verenigd in de Alkmaarse stichting DoesGoed, hebben vaak de spullen of een andere handreiking voor hen. En zo kunnen matches ontstaan. Een soort beurs voor organisaties en verenigingen, zonder dat er geld omgaat.

Door: Ed Bausch

DoesGoed wil ook aan kennisbevordering doen en organiseert daarom op 8 december een kennisavond in ROC Horizon in Heerhugowaard, voor maatschappelijke organisaties uit de hele regio. Dit keer gaat het over gebouwbeheer. Grote en kleinere maatschappelijke organisaties en verenigingen kampen juist in deze tijd met een lastige taak: hoe beheer ik mijn gebouw het best? Kan het efficiënter, kan het duurzamer, goedkoper, hebben we de juiste veiligheidsvoorzieningen, zijn we over- of juist onderverzekerd?

‘Matches tot stand brengen’

Onder meer Drost Techniek beheer uit Limmen laat zien wat er technisch kan. Er zijn ook vertegenwoordigers uit de sectoren van veiligheid en verzekeringen. DoesGoed benadrukt dat het om onafhankelijke bijdragen gaat, uit maatschappelijke interesse, net zoals de in Alkmaar gevestigde stichting zelf opereert. “Kennis vergroten, kennismakingen tot stand brengen, dat is ons doel. Waarachtige matches tot stand brengen.” De avond in Heerhugowaard is gratis toegankelijk, de bezoekers kunnen ook een kijkje nemen in het gebouw van het Horizon College aan de W.M. Dudokweg 45 in Heerhugowaard, vlak bij het station. Inloop 19.00, aanvang 19.30. Opgeven kan op info@doesgoed.nl of kijk op doesgoed.nl, ook voor andere momenten en ideeën.