Keepersdag André Krul voor het goede doel

Algemeen
André in Afrika
André in Afrika (Foto: aangeleverd)

REGIO/GRAFTDIJK - Doelman André Krul organiseert woensdag 19 april een keepersdag. Het is al de vierde keer dat het evenement gehouden wordt. De plaats van handeling is wederom SV Graftdijk. Alle keepers in de leeftijdscategorie van zes tot en met zestien jaar kunnen zich aanmelden. Ben je nog geen keeper, maar lijkt het je leuk kennis te maken met het vak? Of wil je gewoon heel graag eens een dagje doelman zijn? Ook dan kun je je aanmelden. Alle opbrengsten van de keepersdag zullen worden besteed aan projecten in Afrika.

Opbrengsten naar Afrika

De dag start om 16.45 uur (aanmelden en omkleden vanaf 16.15 uur) en staat onder leiding van enthousiaste en ervaren keeperstrainers. Er wordt getraind in twee blokken van ongeveer een uur. Tussendoor is er een pauze, waarin er voor een lunchpakket gezorgd wordt. Daarnaast kunnen er in de pauze vragen gesteld worden aan profkeepers. Wie dit zijn blijft nog een verrassing. Zij zullen ook rondlopen om tips te geven aan de keepers.

Wereldreiziger

André Krul heeft als doelman onder meer in Colombia, Australië, Japan en Puerto Rico gespeeld. Het enige continent dat op zijn CV ontbreekt is Afrika. Na afgelopen zomer bij clubs in Uganda en Rwanda te hebben meegetraind, zal de Grootschermernaar in het nieuwe seizoen opnieuw afreizen naar Afrika. Hij hoopt daar een nieuwe club te vinden en geschiedenis te schrijven. Krul wil graag de eerste Nederlandse voetballer ooit worden die op alle continenten gespeeld heeft.

Welkom

Alle ouders, vrienden, familieleden en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom om bij de training te komen kijken. De kantine van SV Graftdijk is geopend. Verder is er ook dit jaar weer een loterij met spetterende (voetbal) prijzen. Zo maak je kans op voetbalkaartjes, gloednieuwe handschoenen en een jaarabonnement op KeepersMagazine, hét keepersplatform van Nederland.

Deelnemen kost 15 euro. Inschrijven kan, onder vermelding van naam, geboortedatum, club en team via andre_krul@hotmail.com of 0615305552. Ook voor meer informatie kun je via deze kanalen contact opnemen. SV Graftdijk is gelegen aan Kanaaldijk 1

André Krul