Er wordt gemusiceerd door het oratoriumkoor Heiloo onder leiding van dirigent Paul Waerts.
Er wordt gemusiceerd door het oratoriumkoor Heiloo onder leiding van dirigent Paul Waerts. (Foto: Oratoriumkoor Heiloo)

Oratoriumkoor Heiloo viert eerste lustrum Koepelscratch ‘The Messiah’

zaterdag 17 december 2022 19:00

Het is inmiddels een traditie, de Koepelscratch ‘The Messiah door het Oratoriumkoor Heiloo. Zingen en ontmoeten, dat is de essentie van de Koepelscratch. Liefhebbers van koorzang genieten overdag van een gezellige repetitie en presenteren daarna een feestelijk concert. Zaal open vanaf 18.30. 

Dirigent Paul Waerts weet als geen ander in een ongedwongen sfeer een uitvoering van hoge kwaliteit te bewerkstelligen met een scratch-koor van zo’n 160 ervaren koorzangers. Zoals de traditie dat wil zal ook het publiek gevraagd worden het bekende koordeel ‘Hallelujah’ staande en uit volle borst mee te zingen. 

Kaarten kosten 25 euro, bestellen via: www.oratoriumkoorheiloo.nl

Locatie