In 'De Weg' neemt zangeres en harpiste Ekaterina Levental het publiek mee op de weg die zij als tiener aflegde.
In 'De Weg' neemt zangeres en harpiste Ekaterina Levental het publiek mee op de weg die zij als tiener aflegde. (Foto: aangeleverd)

LEKS Compagnie speelt De Weg

zaterdag 24 september 2022 20:15

In deze persoonlijke muziektheatervoorstelling ‘De Weg’ neemt zangeres en harpiste Ekaterina Levental het publiek mee op de weg die zij als tiener aflegde. Een voorstelling over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop, gezien door de ogen van een tiener. Geïllustreerd door prachtige muziek mag deze bijzondere solovoorstelling gerust een pareltje genoemd worden. Kaarten zijn online te koop via www.cultuurkoepelheiloo.nl en aan de deur.

Locatie

  • Cultuurkoepel Heiloo

    Kennemerstraatweg 464
    1851NG Heiloo