Ook uw smartphone heeft soms een schoonmaak nodig.
Ook uw smartphone heeft soms een schoonmaak nodig. (Foto: Allard Willemse)

Voorjaarsschoonmaak smartphone

dinsdag 28 maart 2023 14:00 t/m 15:00

HEILOO - Het voorjaar nadert en dus wordt het tijd voor de gebruikelijke voorjaarsschoonmaak. Tegenwoordig is dat niet alleen van toepassing op uw woning maar ook op uw smartphone. Deze wordt namelijk door uw gebruik ook smerig, niet alleen van buiten maar ook van binnen waar de software ‘vervuilt’. Een regelmatige opknapbeurt zodat uw mooie telefoon vitaal blijft is dus verstandig.

In samenwerking met Seniorweb organiseert de bibliotheek in de hele maand maart extra Digicafés waarin u wegwijs gemaakt wordt hoe u het beste uw smartphone kunt schoonmaken en hoe u de software optimaal werkzaam houdt. U bent van harte welkom op dinsdag 28 maart van 14:00 tot 15:00 uur bij Bibliotheek Heiloo. De koffie en thee staan (gratis) voor u klaar. Opgave vooraf is niet nodig is.

Locatie