Harmonie Caecilia geeft een concertje in de showroom van Smitveld vouwwagens.
Harmonie Caecilia geeft een concertje in de showroom van Smitveld vouwwagens. (Foto: aangeleverd)

Voorjaarsconcertje Harmonie Caecilia tussen de tenten en vouwwagens

zondag 2 april 2023 15:00

HEILOO - Op zondagmiddag 2 april geeft de Heilooër Harmonie Caecilia een gratis concertje op een bijzondere plek. Namelijk tussen de tenten en vouwwagens. Hiervoor stelt gastheer Smitveld Vouwwagens zijn showroom aan de Westerweg 226 in Heiloo ter beschikking.

Zowel het Groot Orkest als het Klein Orkest van Caecilia treden op. Beide onder leiding van dirigent André Elders. In totaal één uur muziek om al een beetje in vakantiestemming te komen. Zo neemt het Groot Orkest u mee van Spanje tot Arizona. En het Klein Orkest zelfs op een reis rond de wereld. 

Entree voor dit concert is gratis. Aanvang concert is 15:00 uur.

Locatie