Afsluitend darttoernooi, zaterdag in het Oosthonk.
Afsluitend darttoernooi, zaterdag in het Oosthonk. (Foto: Pexels)

Afsluitend 601-darttoernooi

zaterdag 13 april 2024 20:00

HEILOO - Buurthuis Oosthonk houdt zaterdag 13 april het afsluitende 601-darttoernooi. Na vijf toernooien heeft zich een duidelijke kopgroep onderscheiden, maar de prijzen worden pas na het zesde en laatste toernooi uitgereikt.

Marcel de Geus gaat met 38 punten aan kop met vijf punten voor op Rob Radsma. Rein Glas volgt op de derde plek met 25 punten, Martijn Nota volgt met 24 punten en Job van der Steen maakt de topvijf compleet met 21 punten. Bij de dames voert Elisa Kwadijk de ranglijst aan met twee punten voorsprong op Natasja Kost.

Voor de dagprijzen staat de teller voor iedere deelnemer gelijk, dus dat is een goede reden om ook een keer in de sportieve en gezellige sfeer van het Oosthonk drie pijltjes richting de borden te gooien.

Deelnamekosten bedragen vijf euro, aanvang 20.00 uur en de deur gaat een uurtje eerder al open aan de Oostkanter 14 in Heiloo. Tot zaterdag, tot darts!

Locatie