Heiloo Energie en Duurzaam Heiloo houden afwisselend spreekuur bij de infostand in de bibliotheek.
Heiloo Energie en Duurzaam Heiloo houden afwisselend spreekuur bij de infostand in de bibliotheek. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Lustrumviering Heiloo Energie

woensdag 17 april 2024 16:00

HEILOO - Heiloo Energie bestaat ruim tien jaar en staat daar komende woensdag uitgebreid bij stil. Zo houdt de vereniging die middag een speciale lustrumviering, waar oud-weerman Gerrit Hiemstra komt vertellen over zijn visie op het klimaat en duurzaamheid. Hiemstra werkt tegenwoordig als ondernemer onder meer aan klimaatneutraal bouwen en houdt regelmatig lezingen om de bewustwording over de klimaatverandering  te stimuleren. Daarmee is hij woensdag in Cultuurkoepel Heiloo een zeer gepaste gast op de bijeenkomst. 

De lustrumviering van Heiloo Energie begint woensdag 17 april om 16.00 uur in Cultuurkoepel Heiloo (inloop vanaf 15.30 uur) met een welkomstwoord, gevolgd door een inleiding uit monde van de voorzitter als aanloop naar spreker Gerrit Hiemstra. Vervolgens vindt een forumdiscussie plaats onder leiding van diverse betrokkenen. Tot slot kunnen de aanwezigen ter afsluiting van de middag gezamenlijk nog een drankje doen.

Kaarten: kaarten.heilooenergie.nl/e/symposium-2024

Locatie