Lekker op de fiets naar Wijkboerderij Alkmaar.
Lekker op de fiets naar Wijkboerderij Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

Doortrappen Heiloo vanaf Trefpunt

donderdag 18 april 2024 10:00

HEILOO - Trefpunt Heiloo vormt donderdag 18 april het startpunt van een lekker stukje doortrappen per fiets. Een fijn en gezond verzetje in de buitenlucht.

Deze keer rijden deelnemers een route van ongeveer dertig kilometer via fietsknooppunten. De route gaat naar Wijkboerderij Alkmaar, waar iedereen een kopje koffie of thee met een lekkere koek erbij krijgt aangeboden. Daarna volgt een rondleiding bij de leukste en gezelligste boerderij van Alkmaar.

Doortrappen is een samenwerking van de Gemeente Heiloo, Stichting Trefpunt Heiloo, Provincie Noord-Holland en de buurtsportcoaches van Holland Sport.

Informatie

Deelnemende Doortrappers vertrekken donderdag 18 april om 10.00 uur vanaf het Trefpunt, Abraham du Bois-hof 2 in Heiloo. Deelname is gratis. Aanmelden van tevoren is noodzakelijk en gaat via het Trefpunt, telefonisch op 072-5331297 of per mail: info@trefpuntheiloo.nl.

Locatie