Gastmuzikant Robbert Fossen.
Gastmuzikant Robbert Fossen. (Foto: aangeleverd)

Concert Eensgezindheid in Witte Kerk Heiloo

zaterdag 20 april 2024 20:00

HEILOO - Muziekvereniging Eensgezindheid verzorgt zaterdag 20 april het jaarlijkse Eensgezindheid & Friends Lenteconcert in de Witte Kerk. De getalenteerde muzikanten van Eensgezindheid hebben zich voorbereid om het publiek mee te nemen op een muzikale reis rond de wereld.

Het belooft een mooie muzikale avond te worden vol vreugde, passie en prachtige melodie├źn uit diverse wereldsteden zoals Londen, Parijs, New York, Memphis en Rio de Janeiro. Het publiek wordt meegenomen in vele muziekstijlen zoals de bossanova, jazz, pop, funk, blues, klezmer, Latin, Afrikaans, gospel en western.

Info/reserveren

De Witte Kerk gaat zaterdag 20 april open om 19.00 uur. Het concert start om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts tien euro tegen contante betaling vanaf 19.00 uur aan kassa bij de ingang van de Witte Kerk. Reserveren kan via www.mv-eensgezindheid.nl.

Locatie