Lekker gezond eten en bewegen!
Lekker gezond eten en bewegen! (Foto: aangeleverd)

Vitaliteitsmarkt met fitheidstest en voedingsadvies

zaterdag 20 april 2024 10:00 tot 13:00

HEILOO - Stichting Trefpunt verzorgt zaterdag 20 april in samenwerking met Buurtzorg en de buurtsportcoaches van Heiloo een gratis vitaliteitsmarkt inclusief een fitheidstest en Smart Floor voor zestigplussers in Trefpunt Heiloo. Deze dag staat in het teken van valpreventie, beweging, gezonde leefstijl, gezonde voeding, ontspanning enzovoort.

In samenwerking met een aantal gezondheidsinstanties waaronder Beweegzorg Noordwest, Buurtzorg, Fysiotherapie Vennewater, DiĆ«tistenpraktijk Afra Ouwerkerk, Fysiopartner Heiloo en de Buurtsportcoaches van Heiloo wordt de check (fitheidstest + Smart Floor) uitgevoerd. 

De vitaliteitscheck, die plaatsvindt van 10.00 tot 13.00 uur, richt zich op het welzijn van senioren uit de gemeente Heiloo. Verschillende metingen worden uitgevoerd op het gebied van coƶrdinatie, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Door middel van de Smart Floor komt iemand te weten hoe stevig hij of zij op de been staat.

Iedereen die nieuwsgierig is naar zijn of haar eigen vitaliteit of hoe zolang mogelijk vitaal te blijven, is van harte welkom in het Trefpunt, Abraham du Bois-hof 2 in Heiloo. Toegang is gratis.

Meer informatie bij Trefpunt Heiloo via info@trefpuntheiloo.nl of 072-5331297.

Locatie