Raymond tijdens een optreden, gefotografeerd door zoonlief.
Raymond tijdens een optreden, gefotografeerd door zoonlief. (Foto: Jasper van het Groenewoud)

Raymond van het Groenewoud komt naar Heiloo

donderdag 25 april 2024 20:15

HEILOO - Niemand minder dan Raymond van het Groenewoud staat donderdag 25 april op de bühne van Cultuurkoepel Heiloo. Deze legendarische artiest waarvan het de vraag was of ie ooit nog eens in Nederland zou komen optreden, doet die avond gewoon Heiloo aan. Voor bewonderaars van de karakteristieke Belgische muzikant dé kans hem live te bewonderen.

De meeste mensen zullen Raymond van het Groenewoud kennen van hits als Je Veux De l’Amour, het op gospelmuziek gebaseerde De Liefde Voor Muziek en Chachacha. Tijdens het optreden in Cultuurkoepel Heiloo speelt Raymond oud en nieuw werk uit zijn vijftig jaar omspannende rijke oeuvre. 

Een buitenkans dit optreden in Cultuurkoepel Heiloo, bij te wonen donderdag 25 april om 20.15 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Info/reserveren: www.cultuurkoepelheiloo.nl.

Locatie