Boeiend verhaal over Krops leven en werk.
Boeiend verhaal over Krops leven en werk. (Foto: aangeleverd)

Documentaires bij Videoclub Heiloo

vrijdag 26 april 2024 9:30

HEILOO - Ook niet-professionele filmers maken boeiende documentaires. De documentaire ‘Hilde Krop Stadsbeeldhouwer van Amsterdam’ gaat volgende week vrijdag in première bij Videoclub Heiloo. Honderden beeldhouwwerken van Hildo sieren de straten en gebouwen in Amsterdam en andere steden. Deze documentaire vertelt het boeiende levensverhaal van Hildo Krop en toont de ontwikkeling in zijn werk.

De première van genoemde documentaire is vrijdagochtend 26 april in Trefpunt Heiloo. Die ochtend worden nog meer documentaires vertoond die afgelopen drie jaar zijn gemaakt. Te beleven vrijdag 26 april vanaf 09.30 uur in Trefpunt Heiloo, Abraham du Bois-Hof 2. De toegang is gratis.