Afbeelding
(Foto: )

Maakplaats Bibliotheek Heiloo in mei

zaterdag 4 mei 2024 13:00

HEILOO - Kom gezellig langs bij de Maakplaats in de bibliotheek voor een te gekke middag vol creativiteit en spelplezier. Dit is het overzicht voor de meimaand. Alle activiteiten zijn de genoemde zaterdagen van 13.00 tot 15.00 uur.

Zaterdag 4 mei: Arduino. Leer alles over Arduino, een geweldige manier om te leren programmeren en elektronica te ontdekken.

Zaterdag 11 mei: 3D ontwerpen met Tinkercad. Leer hoe je je eigen unieke 3D-creaties kunt maken en laat je creativiteit de vrije loop. Dit evenement is perfect voor zowel beginners als ervaren ontwerpers. Zorg dat je erbij bent en ontdek de wereld van 3D-ontwerp.

Zaterdag 18 mei: Code Combat Worlds in Roblox. We gaan samen aan de slag met Code Combat Worlds in Roblox. Leer programmeren op een leuke en interactieve manier. Van beginners tot redelijk ervaren; iedereen is welkom.

Zaterdag 25 mei: Sploder. Tijdens het Sploder-event kun je jouw eigen games maken en delen met anderen. Ontmoet mede-gamers, deel tips en tricks, en laat je creativiteit de vrije loop. 

Aanmelden

Opgave vooraf via www.bibliotheekheiloo.nl. Tickets voor deze activiteiten zijn gratis. Voor materiaal vraagt de bieb een kleine bijdrage, zodat zij weer nieuwe materialen kunnen aanschaffen.