Open Dag Muziek-en Dansschool Heiloo

Cultuur
Wil je de sfeer proeven, een instrument uitproberen of met de docenten praten? Kom dan naar de Open Dag van de Muziek-en Dansschool Heiloo
Wil je de sfeer proeven, een instrument uitproberen of met de docenten praten? Kom dan naar de Open Dag van de Muziek-en Dansschool Heiloo (Foto: Muziek-en Dansschool Heiloo)

HEILOO - Wat een prachtig begin van het zestigjarige jubileumjaar heeft de Muziek-en Dansschool Heiloo achter de rug met veel optredens en mooie samenwerkingen. Ook de zomervakantie is ingeluid met een spetterend muziek-, dans- en theaterfestival, het Veld-Festival. En nu dan een leuke Open Dag zaterdag 3 september. Probeer een instrument, volg proeflessen dans, musical en theater. 

Probeer een instrument uit en volg proeflessen dans, musical en theater

Afgelopen maandag zijn de deuren voor de reguliere lessen weer geopend en pakken ze de draad op. Ben je benieuwd naar het aanbod? Zaterdag 3 september verzorgt de Muziek-en Dansschool Heiloo van 14.00 tot 15.00 uur een feestelijke middag waarin je alle instrumenten kunt uitproberen, kunt luisteren naar concertjes (onder andere muziek uit Het Zwanenmeer!) en kunt kennismaken met de muzieklessen, Theaterbende, musical- en danslessen.

Programma Open Dag in blokken

Het programma is opgedeeld in 2 blokken: je kunt je opgeven voor 1 blok zodat alle bezoekers goed kunnen worden verdeeld over de middag. Aan het begin van elk blok laten de docenten door middel van presentaties horen hoe hun instrument klinkt of laten zien hoe hun les in de praktijk gaat. Daarna kan je de instrumenten uitproberen. 

Wil je de sfeer proeven, een instrument uitproberen of met de docenten praten? Kom dan naar de Open Dag van de Muziek-en Dansschool Heiloo op zaterdag 3 september van 14.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via de website