Falkland Toneel speelt “De Potvis”

Cultuur
Linksaf, rechtsaf...? Navigeren is levenskunst…
Linksaf, rechtsaf...? Navigeren is levenskunst… (Foto: Peter Bijkerk / Edo Postma)

HEILOO - De Potvis gaat over de zussen Mia en Roos en hun moeder Ingrid. Na lange tijd treffen zij elkaar weer in het ouderlijk huis aan zee om orde op zaken te stellen na de dood van hun vader, de man van Ingrid. Moeder Ingrid realiseert zich dat haar leven grijs en geruisloos aan haar voorbij is getrokken en ze gooit het roer om. Ondertussen sleurt zij haar dochters hierin mee; zij moeten wat van hun leven gaan maken! De altijd behulpzame buurman Walter helpt hier graag bij. En natuurlijk moet de as nog verstrooid worden, maar waar?

Sinds 1995 schrijft Frank Houtappels toneelstukken en scenario’s voor televisie en film (onder andere Het Klokhuis, Gooische Vrouwen, ‘t Schaep met de vijf pooten, Koefnoen, Familie Kruys en Oogappels). Daarnaast schrijft hij liedteksten voor theatershows van onder andere Ruth Jacott en Simone Kleinsma. De regie van deze Falkland voorjaarsproductie is in handen van Marius Prein.

Tickets

De voorstellingen vinden plaats op zaterdagavond 1 april (20.15 uur) en zondagmiddag 2 april (14.00 uur). Kaarten à € 15,00 (inclusief een kop koffie/thee voor de voorstelling en een drankje in de pauze) zijn te bestellen via de website van Theater de Beun. Kaarten zijn tevens vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling te verkrijgen aan de kassa van het theater (er kan uitsluitend per pin betaald worden). Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.falklandtoneel.nl.