Eensgezindheid & Friends Voorjaarsconcert

Cultuur
Het voorjaar barst weer los in de Witte Kerk op zaterdag 15 april.
Het voorjaar barst weer los in de Witte Kerk op zaterdag 15 april. (Foto: Aangeleverd)

HEILOO - Het voorjaar barst weer los in de zaal van de Witte Kerk te Heiloo op zaterdag 15 april. Onder leiding van dirigent Marcel Mooibroek zal Eensgezindheid deze avond door middel van ‘lekker bekende muziek en meezingers’ het publiek op zijn kop gaan zetten. 

Tijdens dit concert zal ook de band GP & Friends uit Heiloo optreden met covers uit het programma Noord-Oost-Zuid-West London’s 60’s Best, met muziek van The Kinks uit het noorden, The Small Faces uit het oosten, The Rolling Stones uit het zuiden en The Beatles die rond 1966 naar West Londen verhuisden uit Liverpool. 

Solisten

Bij dit concert zal naast deze Heilooër band ook enkele solisten en zangeressen optreden zoals tenorsaxofoniste en Candy Dulfer fan Sanne Beentjes die al meerdere solo optredens op haar naam heeft staan en inmiddels ook in het orkest van Eensgezindheid weer haar vaste plaats heeft gevonden bij de saxofoons. 

Samenhorigheid

De organisatie heeft er alles aan gedaan om dit concert in een modern jasje te steken. De Muziekvereniging Eensgezindheid is dit jaar dan wel 125 jaar geworden, maar speelt nog altijd voor jong en oud aantrekkelijke muziek. Het concert zal een soort popconcert zijn. “Goede muziek, een hoog energiegehalte en vooral veel gezelligheid en samenhorigheid is het doel van deze avond. Dát hebben de mensen van Heiloo wel verdiend!” aldus de organisatie. Na het concert is iedereen welkom om met de muzikanten nog in de kerk na te genieten van een drankje en een stukje muziek.

Tickets

De Witte Kerk gaat op 15 april open om 19:00 uur. Het concert start om 20:00 uur. Voor dit concert kunnen tickets gereserveerd worden via www.mv-eensgezindheid.nl of via informatienummer 072 5334851. Tickets reserveren is niet verplicht, maar wel verstandig in verband met het beschikbare aantal stoelen dat beperkt is. De tickets zijn verkrijgbaar tegen contante betaling vanaf 19:00 uur aan kassa bij de ingang van de Witte Kerk.