Voorjaarsvakantie in Bibliotheek Heiloo

Cultuur
Boeken blijven boeien.
Boeken blijven boeien. (Foto: Studio@HadewychVeys.nl)

HEILOO - Het wordt een extra voorleesfeestje, komende woensdag (21 februari) in Bibliotheek Heiloo. Die middag is het vanaf 14.30 uur voorlezen uit een mooi prentenboek, waarbij alle kinderen van drie tot zeven jaar welkom zijn. Daarna wordt nog een halfuurtje geknutseld. Schuif gezellig aan!

Speelotheek

Medewerkers zijn elke woensdag van 14.00 tot 15.30 uur en zaterdag van 10.30 tot 12.00 uur aanwezig voor advies. Ook buiten deze tijden valt speelgoed te lenen. De speelotheek schaft regelmatig nieuw speelgoed aan, het is dus de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Lenen kan met je bibliotheekpas, tegen een kleine vergoeding. 

Vrijdagochtend peutervoorlezen

Bibliotheek Heiloo verzorgt elke vrijdag om 10.30 uur een gezellige ochtend rond boeken voor kinderen van twee tot en met vier jaar en hun ouders/oppas. 

Het voorlezen is tot 11.30 uur, waarna de kinderen nog even lekker mogen spelen met materiaal van de Speelotheek. Dat zijn spullen rond het thema van het boek. 

Voor de ouders en grootouders een mooi moment om even bij te praten en samen koffie te drinken, terwijl de kinderen met elkaar spelen.

Aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig. Deze en andere informatie is te vinden op www.bibliotheekheiloo.nl.