Hoge energierekening terugdringen: kom naar de duurzame showroom

Duurzaam
De Duurzame Showroom wordt georganiseerd door het Buurtinitiatief Oosterzij.
De Duurzame Showroom wordt georganiseerd door het Buurtinitiatief Oosterzij. (Foto: Heiloo Energie)

In deze showroom kun je kleine en grotere maatregelen, zoals radiatorfolie, een infraroodpaneel of zonnepanelen bekijken en hier vragen over stellen. Een adviseur van het onafhankelijke Duurzaam Bouwloket en energiecoaches van Heiloo Energie zijn deze dag aanwezig om u hier alles over te vertellen.

HEILOO - Er gebeurt op dit moment veel in de energietransitie en de energietarieven van je energieleverancier. Zorgt dat ervoor dat je aan het denken bent over verduurzamen? Zo ja kom zaterdag 27 augustus naar de duurzame showroom. Een kar vol met technische verduurzamende producten staat vanaf 10.30 tot 15.30 uur bij Albert Heijn in Ypestein. BeatFm en de wethouder Duurzaamheid, Ronald Vennik, zijn vanaf 12.00 uur aanwezig.

Onafhankelijk advies

Heiloo Energie is een vereniging van bewoners voor bewoners met een hart voor duurzaamheid. Hun energiecoaches vertellen u graag over energiebesparing en verschillende duurzame maatregelen. 

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Heiloo. Inwoners kunnen hier terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van de woning.

Meer informatie

Zaterdag verhinderd om te komen? Ga dan vanaf woensdag 7 september langs bij de Duurzame Renovatie Helpdesk in winkelcentrum ’t Loo of bij het spreekuur in de bibliotheek. Zie de website van Heiloo Energie voor meer informatie en de openingstijden. 

U kunt ook Duurzaam Bouwloket benaderen met vragen, telefonisch of per mail. Dit kan via het telefoonnummer (072) 743 39 56 en per e-mail via info@duurzaambouwloket.nl