Collecteweek Fonds Gehandicaptensport

Goede doelen
Doneren én collecteren kan heel eenvoudig via de website.
Doneren én collecteren kan heel eenvoudig via de website. (Foto: via de website)

HEILOO - In de week van 2 tot en met 8 april collecteert Fonds Gehandicaptensport voor sporters met een beperking. Doneren kan eenvoudig online via www.fondsgehandicaptensport.nl/doneren/.. Ook kun je meehelpen als collectant.

Sporten draait om eerlijkheid. Als het startschot gaat, moet iedereen een even grote kans hebben om te winnen. Maar niet iedereen een eerlijke kans om aan de start te komen. Kosten voor sporthulpmiddelen zijn hoog en er zijn veel minder sportmogelijkheden en faciliteiten. Het speelveld voor sporters met en zonder beperking is niet gelijk, en dus ook niet eerlijk. En daar strijdt Fonds Gehandicaptensport voor.

Meehelpen?

Je kan op verschillende manieren collecteren. Als collectant kan je zelfstandig of via een organisator huis-aan-huis collecteren óf je kunt met jouw hele sportvereniging collecteren. Maar liefst 50% van jullie opbrengst gaat dan naar aangepast sportaanbod op jouw vereniging. Ook kun je een digitale collectebus aanmaken en zo het hele jaar door geld ophalen. Wat past het beste bij jou? Fonds Gehandicaptensport is blij met alle hulp. Ga voor meer informatie naar www.fondsgehandicaptensport.nl.

Lees ook: