Pensioenbijeenkomst bij FNV Lokaal

Nieuws
De bijeenkomst is gratis en voor alle FNV-leden uit de regio.
De bijeenkomst is gratis en voor alle FNV-leden uit de regio. (Foto: Alexa via Pixabay)

ALKMAAR/REGIO - Gerard Riemen, vakbondsbestuurder Pensioenen van FNV sector Senioren, komt dinsdag 26 september van 19.00 tot 21.30 uur naar het lokale vakbondshuis in Alkmaar aan de Limmerhoek 25 om uitleg te geven en vragen te beantwoorden over pensioen. Toegang is gratis. De bijeenkomst is voor alle FNV-leden uit de regio.

Van je salaris wordt iedere maand geld ingehouden voor AOW en een aanvullend Pensioen. Wat gebeurt er met dat geld van jou? Voor wie betaal of spaar je? Is het voor jezelf straks, of betaal je voor de mensen die nu 67 jaar of ouder zijn? Eten gepensioneerden jouw geld op of hebben ze dat zelf gespaard? Gaat je AOW of pensioen omhoog als het minimum loon omhoog gaat? Hoe zit het eigenlijk? En wat gaat er allemaal veranderen in het nieuwe pensioenstelsel? Al deze vragen en meer komen aan bod!

Aanmelden

Aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kun je doen via lokaal.alkmaar@vereniging.fnv.nl of via Ria de Graaf-Appelman 06 52 63 40 73. Je kunt ook even langs komen tijdens het Open Huis op de woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur en je opgeven onder het genot van een kopje koffie of thee.