Mickey al twee weken vermist

Nieuws
Wie weet waar Mickey is?
Wie weet waar Mickey is? (Foto: aangeleverd)

HEILOO - De knuffeligste kat van Heiloo en van Kinderboerderij ‘t Beestenboetje genaamd Mickey is sinds dinsdagmiddag 7 november vermist. Mickey is een zwarte gecastreerde tweejarige kater, klein van stuk en met een zeer vriendelijk karakter. Wie helpt mee om hem te vinden?

Mickey is een kleine zwarte kater en kan voor een kitten doorgaan, zo klein als ie is. Hij is gechipt en geregistreerd, heeft een paar witte haartjes in zijn befje, groene ogen, loenst een beetje en is zeer aanhankelijk. Er komen zelfs kinderen speciaal voor een knuffel van Mickey naar de kinderboerderij, waar Mickey enorm wordt gemist.

Na twee weken vermissing hebben ze er ook een medium en kattentolk ingeschakeld. Deze bevestigen het vermoeden dat Mickey door iemand is meegenomen. Hij zou zelfs op twintig kilometer afstand van Heiloo zijn. Mochten lezers iemand kennen die ineens een kat heeft die op Mickey lijkt, zouden de medewerkers van ‘t Beestenboetje het zeer op prijs stellen een tip te krijgen. Neem in dat geval contact op met Magda (06-43140821) of Lideke van Riel (06-23186123).