’t Loo viert voorjaar met superzaterdag

Nieuws
Tulpen plukken, duurzaamheid en vrijwilligers werven op één dag.
Tulpen plukken, duurzaamheid en vrijwilligers werven op één dag. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - Het voorjaar is goed begonnen en dat gaan de winkeliers van ’t Loo vieren met de trouwe klanten. Ook in de lente valt lekker overal te shoppen in het gezellige winkelcentrum. Wie zaterdag 20 april een geurtje koopt, een mooie zomerse jurk, een fonkelend sieraad, die zo gewilde schoenen of een leuke accessoire voor in huis, doet er wijs aan het bonnetje goed te bewaren. Dat is namelijk een heerlijk ruikertje waard.

Ook het bonnetje van de boodschappen bij de slager, visboer, bakker, groenteboer en/of het kaashuis is het bewaren waard. Wat de aankoop ook is: op vertoon van de kassabon verrassen de winkeliers alle klanten met een extraatje: namelijk een bosje vrolijk gekleurde tulpen die iedereen zelf mag uitzoeken én plukken. Wie houdt er nu niet van een prachtig bosje tulpen op tafel? Winkelcentrum ’t Loo bouwt het Albert Heijn-plein speciaal voor de trouwe klanten om tot een weelderig tulpenveld.

Maatschappelijk betrokken

Tegelijkertijd kunnen belangstellenden zich laten informeren over alles wat te maken heeft met duurzaamheid tijdens het jaarlijks terugkerend evenement ‘Duurzaam Heiloo’. Deze keer wordt de nadruk gelegd op energie en mobiliteit. Investeren in verduurzamen is namelijk nog nooit zo aantrekkelijk geweest en de mogelijkheden worden steeds uitgebreider. De winkeliers van ’t Loo juichen verduurzaming toe en heten Duurzaam Heiloo daarom van harte welkom.

Ook hebben de winkeliers de medewerkers van Vrijwilligers Informatie Punt Heiloo (VIP) uitgenodigd voor die feestelijke dag in het winkelcentrum. Zij zijn die dag te vinden op het terras van HEMA. VIP Heiloo laat Heilooërs graag kennismaken met vrijwilligerswerk, want zonder vrijwilligers kunnen verenigingen en organisaties niet. Wie tijd over heeft en eraan denkt om bijvoorbeeld zorgmaatje of buurtbuschauffeur te worden, of liever voor een aangesloten vereniging aan de slag gaat, kan zich er laten informeren. Alle vacatures zijn overigens op de website van VIP Heiloo te vinden: www.vipheiloo.nl.