Maak je wintersportuitrusting voordelig compleet bij Pauw

Partnerbijdrage
Na een bezoekje aan Pauw Recreatie ben je pas écht klaar voor de wintersport.
Na een bezoekje aan Pauw Recreatie ben je pas écht klaar voor de wintersport. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Bij Pauw Recreatie staat alles zaterdag 19 en zondag 20 november alles in het teken van wintersport. Tijdens de grootse en gezellige Pauw Wintersportbeurs heeft de wintersporter een enorme keus uit zeer voordelige wintersportkleding en –hardware. Bovendien is dit is dé gelegenheid om alvast in de echte wintersportsfeer te komen. De toegang is geheel gratis.

Op de Pauw Wintersportbeurs vind je een grote collectie aan outlet- en gebruikte wintersportkleding, ski’s, snowboards, schaatsen, helmen en schoenen et cetera, die ingebracht worden door particulieren en verschillende leveranciers. Naast de beurs, die op de begane grond wordt gehouden, bevindt zich op de eerste verdieping de wintersportafdeling met de nieuwste wintersportmode, -schoenen, –hardware en -accessoires.  

Op de beursvloer staan ook diverse standhouders, waaronder bijvoorbeeld skischool Il Primo die je informeert over hun skibaan en de diverse lesprogramma’s. 

Verkoop je eigen artikelen

De particuliere inbreng is ook dit jaar een vast onderdeel van de beurs en biedt nog steeds een uitstekende gelegenheid om oude wintersportkleding, ski’s, snowboards, skischoenen, schaatsen, helmen en andere wintersportartikelen te koop aan te bieden. Het grote voordeel van deze beurs is dat de particulier zelf aan de verkoop verder niets hoeft te doen. De aanbieder bepaalt in samenspraak met deskundigen de prijs en Pauw Wintersport verzorgt het gehele verkooptraject. Bij de inbreng betaal je slechts € 1,- per ingebracht artikel en als het artikel verkocht wordt krijg je, na aftrek van de 20 procent beurskosten, de opbrengst contant uitbetaald. Kijk op www.pauwrecreatie.nl voor de inbrengtijden, condities en voorwaarden.

Korting op de nieuwste collectie

Ben je op de beurs nog niet volledig geslaagd? Op de wintersportafdeling van Pauw ontvang je deze twee dagen een aantrekkelijke korting van 10 procent op alle kleding uit de allernieuwste collectie. Voor de wintersporter is dit dé gelegenheid om tegen een interessante prijs en uit een ruim aanbod een nieuwe outfit aan te schaffen. De openingstijden zijn zaterdag 19 november van 09.00 tot 17.00 uur en zondag 20 november van 12.00 tot 16.00 uur.

Pauw Recreatie is te vinden aan de Pascalstraat 3 in Heerhugowaard.

Kijk voor meer informatie op www.pauwrecreatie.nl.