Lentekriebels bij Eerlijk & Werelds

Partnerbijdrage
Bij ons ligt de nadruk op verrassende en nieuwe collecties van bijzondere cadeauartikelen.
Bij ons ligt de nadruk op verrassende en nieuwe collecties van bijzondere cadeauartikelen. (Foto: Aangeleverd)

Met de prachtige vilten tulpen uit Nepal kun je direct kleur in je huis aanbrengen. Bij de productie van één tulp zijn minimaal vijf verschillende vrouwen betrokken. Het zijn ware kunstwerkjes. Ook vrolijke vilten paashaasjes en lammetjes zijn weer aangekomen. Onze Nepalese leveranciers hebben zich na de coronalockdown bijzonder ingespannen een mooie nieuwe collectie uit te brengen.

Winterblues eruit, lentekleuren erin

Bij een nieuwe producent uit Bali hebben wij prachtige houten vogels ingekocht, gemaakt van Kayu Jempinis hout, een hoogwaardige legale houtsoort die voornamelijk in de eilanden ten oosten van Java voorkomt. Het hout heeft een mooie structuur en na het handmatige snijwerk worden de vogels glad gepolijst en vervolgens van een naturel lak voorzien. De poten van de vogels zijn van diverse diktes lasdraad gemaakt. Deze vogels komen ook daadwerkelijk op het Indonesische eiland Bali voor. Een lust voor het oog.

Laat u verrassen door onze nieuwe collectie kunstnijverheid. Kom eens langs bij Eerlijk & Werelds aan de Stationsweg 105 te Heiloo. Kijk ook eens op de website www.eerlijkenwerelds.nl.


Vilten tulpen.