Martijn de Wit Vloeren krijgt eigen lijn

Partnerbijdrage
In de Tegelstudio is een bijzondere collectie van de mooiste keramische tegels samengesteld
In de Tegelstudio is een bijzondere collectie van de mooiste keramische tegels samengesteld (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM - Na ruim 28 jaar ervaring in de vloerenwereld introduceert Martijn de Wit Vloeren nu haar eigen lijn vloer en wandtegels! In de Tegelstudio is een bijzondere collectie van de mooiste keramische tegels samengesteld.

U kent Martijn de Wit Vloeren wellicht van de houten vloeren, maar er worden naast keramische tegels ook al 28 jaar tapijt, linoleum en pvc-vloeren geleverd en geïnstalleerdOntdek in de ruime showrooms de nieuwste aanwinsten met veel Italiaanse tegels in de collecties. In Italië worden de mooiste tegels gemaakt, zo worden er enkele merken exclusief bij Martijn de Wit gepresenteerd.

Samenstelling

De prachtige Tegelstudio is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De uitgekozen tegels zijn veelal gebaseerd op natuurlijke steensoorten maar gemaakt van keramiek, wat deze tegels enorm praktisch maakt. Wel de lusten, niet de lasten! Denk aan leisteen, travertin, marmer en basalt tinten en motieven.

De prachtige Tegelstudio is met de grootst mogelijke zorg samengesteld

De tegels zijn uiteraard in diverse formaten en afwerkingen beschikbaar. Daarnaast zijn de tegels geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De tegels zijn breed toepasbaar als zowel vloer- en als wandtegel én natuurlijk uitstekend te combineren met vloerverwarming. Ideaal van het bezoek aan onze showroom is dat u direct verschillende vloerafwerkingen kunt vergelijken. 

Zo kunt u, met hulp van onze adviseurs, een gedegen en weloverwogen keuze maken. Natuurlijk kunt u tijdens uw bezoek ook voor elke ruimte in uw woning een geschikte vloer uitkiezen en deze direct naast elkaar zien, om zo prachtige combinaties te maken.