Toegangskaarten PWN-gebied

Sport
Op de meeste onverharde paden mag fietsen tot 10.30 uur.
Op de meeste onverharde paden mag fietsen tot 10.30 uur. (Foto: Arjan Hoogvorst)

REGIO - Wie recreatief wil genieten van het fraaie PWN-gebied, gelegen tussen pakweg De Kerf bij Bergen aan Zee en het Noordzeekanaal bij Wijk aan Zee, heeft daarvoor een speciale toegangskaart van PWN nodig. Dat kan een bij de speciale automaten verkrijgbare dagkaart zijn, maar ook een persoonlijke jaarkaart. Van wandelaars tot hardlopers en van ruiters tot mountainbikers en wielrenners: iedereen moet te allen tijde in het PWN-gebied een toegangskaart kunnen tonen. Overigens is voor de leeftijd onder de achttien jaar geen duinkaart nodig. 

Op de website www.pwn.nl staat alle informatie over het PWN-gebied, inclusief de verschillende soorten toegangskaarten. Online aangeschafte duinkaarten kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Controleer daarom vóór het afrekenen nauwgezet de bestelling. PWN geeft namelijk geen vergoeding of restitutie.

Diverse soorten kaarten

Er is een persoonlijke duinkaart voor zowel een jaar als drie jaar, een persoonlijke duinkaart voor een week en uiteraard een dagkaart. Laatstgenoemde is op de site van PWN te bestellen, maar tevens op de bij alle toegangswegen aanwezige kaartautomaten. Voor wie te paard gaat, is er zowel een persoonlijke ruiterkaart voor een jaar als voor een dag. Kijk voor alle informatie en/of bestellen van toegangskaarten op: www.pwn.nl/duinkaartkopen.