Vier een gezellige paasmiddag in de Cultuurkoepel

Uit
De liedjes worden akoestisch vertolkt met gitaar en zang, en ondersteund door een violiste en een celliste.
De liedjes worden akoestisch vertolkt met gitaar en zang, en ondersteund door een violiste en een celliste. (Foto: Roderick van Nispen)

HEILOO – Jop Wijlacker en Dennis Kolen treden zondag 9 april om 15.15 uur op in de Cultuurkoepel. Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen zij de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden: John Lennon en Paul McCartney. 

In de prachtige setting van de Koepel wordt u meegenomen op een nostalgische reis langs de beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven en langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’. De liedjes worden akoestisch vertolkt met gitaar en zang, en ondersteund door een violiste en een celliste. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. 

De muziek die deze twee jeugdvrienden uit Liverpool met The Beatles en later solo hebben gemaakt, is niet alleen tijdloos maar heeft een stempel gedrukt op hele generaties. Kom op zondag 9 april om 15:15 uur genieten van dit bijzondere optreden. Vooraf wordt u getrakteerd op een glaasje bubbels.

Kaarten à € 18,50 zijn verkrijgbaar via www.cultuurkoepelheiloo.nl of aan de deur.