Koepelkeuze

In de Cultuurkoepel: Corinna & The Cosmopolitans

Uitgaan
Corinna Kramer brengt een eerbetoon aan Peggy Lee.
Corinna Kramer brengt een eerbetoon aan Peggy Lee. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - In de Cultuurkoepel wordt weer Koepelkeuze geprogrammeerd. Dit keer een juweel: Corinna & The Cosmopolitans - The Strange Life of Peggy Lee. Vrijdag 16 december, aanvang: 20.15 uur.

De programmeurs van de Cultuurkoepel krijgen regelmatig juweeltjes langs die een breed publiek verdienen en prachtig passen in de koepelprogrammering. Onder het motto ‘Koepelkeuze’ brengt de Koepel daarom optredens/concerten, waarbij het publiek na het optreden mag betalen wat men het waard vond. 

Dit keer een eerbetoon aan Peggy Lee, uitgevoerd door Corinna Kramer met haar Cosmopolitans. Een voorstelling vol super swingende liedjes uit de fenomenale carrière van Peggy Lee en verhalen over haar tragische leven vol verslaving en liefdesverdriet. Peggy Lee was één van de grootste zangeressen uit de jazzhistorie, sensueel, swingend en bluesy - en met een enorm gevoel voor timing en tekst. Daarnaast was ze creatief tot in haar tenen, ze schreef veel teksten en maakte veel arrangementen zelf. Iedere song heeft een bijzonder verhaal hoe die tot stand gekomen is. Al met al een prachtig overzicht van haar leven en tevens een interessant beeld van de veranderende tijdgeest. 

Kom vrijdag 16 december om 20.15 uur genieten van prachtige hits zoals ‘Fever’, ‘I’m A Woman’, en natuurlijk ‘Is That All There Is?” Wilt u verzekerd zijn van een plaats, reserveer dan uw kaarten à 2,50 euro via www.cultuurkoepelheiloo.nl.