Deze zondag muziekfestival bij de BUkBUk

Uitgaan
Afbeelding
(Foto: )

HEILOO - Op zondag 5 februari van 15.00 tot 18.00 uur gaan de bands van de Muziek-en Dansschool Heiloo optreden in de BukBuk. Initiatiefnemer en tevens bandcoach Thomas Hans heeft een kleinschalig festival georganiseerd in samenwerking met Trefpunt Heiloo. Evie Blue, Room6 en Awkward Silence geven je een middag vol rock-, pop- en undergroundmuziek.

De jongerenbands Room6 en Awkward Silence repeteren al langer samen. De volwassenenband Evie Blue is ontstaan in coronatijd. Bandlid Edo is niet zo lang geleden verhuisd naar Heiloo en doordat alles on hold stond had hij geen idee waar hij terecht was gekomen: “Ik dacht, muziek maken verbindt maar hoe kom ik aan een band?” Hij is de Muziek-en Dansschool Heiloo binnengelopen met de vraag of hij zich kan aansluiten. Een volwassenenband bestond nog niet dus intern is er naar andere bandleden gezocht en zo is Evie Blue geboren. Aankomende zondag geven ze hun eerste optreden.

De bands staan te poppelen, samenspelen en live optreden is natuurlijk het leukste dat er is. Kom langs in de BukBuk en neem al je vrienden mee, de toegang is helemaal gratis!

Gratis repeteren met jouw popband? Dat kan! Jongerenbands mogen gratis repeteren in de Muziek- en Dansschool Heiloo, ook al heb je er geen les. Check www.muziekendansschoolheiloo.nl voor meer informatie.