Uitstapjes met Trefpunt Express

Uitgaan
Samen met anderen gezellig op stap.
Samen met anderen gezellig op stap. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - Achter de geraniums zitten mijmeren is helemaal niet nodig. Neem de Trefpunt Express, die de mogelijkheid biedt om samen met anderen gezellig op stap te gaan. Zo bedenkt een groepje enthousiaste vrijwilligers maandelijks een gevarieerd programma, afgestemd op het seizoen. Heilooër ouderen die graag een dagje uitgaan, kunnen instappen.

In de auto (met hoge instap) is ruimte voor vier personen. In overleg kan een rollator mee. Bij uitstapjes op zaterdag of zondag of ’s avonds wordt iedereen die in Heiloo woont altijd van huis opgehaald en teruggebracht.

Uitstapjes in de maand juni gaan onder meer naar Artis, restaurant Havenrijk in Uitgeest voor een heerlijke lunch, raadhuis en grote kerk in De Rijp, Madurodam, West-Friese folklore in Schagen en Duinvermaak in Bergen voor een gezellige lunch.

Kosten en aanmelden

Op de onderaan vermelde website van het Trefpunt staat bij elk uitstapje vermeld wat de kosten zijn. Eventuele consumpties, lunches en/of diners zijn voor eigen rekening, tenzij anders vermeld. Betaling gaat per automatische incassomachtiging. Aanmelden kan op werkdagen via telefoonnummer 072- 5331297 of per e-mail: info@trefpuntheiloo.nl. Wie niet op eigen gelegenheid naar het Trefpunt kan komen, kan als inwoner van Heiloo voor vier euro per adres gebruikmaken van de ophaal- en thuisbrengservice.

Meer informatie valt te lezen op de website: www.trefpuntheiloo.nl