Plein C presenteert Cultuurmakersfestival

Uitgaan
Kunst en cultuur treffen elkaar in de Koepel.
Kunst en cultuur treffen elkaar in de Koepel. (Foto: Ptah Ankh Re Photography)

HEILOO - Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen zich deze zaterdag in Cultuurkoepel Heiloo laten verrassen door een unieke verscheidenheid aan performances en kunst uit Alkmaar, Castricum, Heiloo en Dijk en Waard. Te beleven tijdens het Cultuurmakersfestival, dat ‘s middags en ‘s avonds plaatsvindt.

In iedereen schuilt een kunstenaar en kunst maken doe je samen. Binnen de campagne ‘ontdek de kunstenaar in jezelf’ organiseert Plein C twee festivals, één in ‘t Gooi en één in de regio Alkmaar. Tijdens dit Cultuurmakersfestival beleven bezoekers onder meer muziek, dans, musical en toneel. Er zijn workshops te volgen en het publiek ontmoet de kunstgroepen die actief zijn in de regio Alkmaar. Ook presenteren diverse verenigingen zich op de kunstmarkt of op het podium, zoals de Alkmaarse Big Band of L.A. DJ’s + saxophone.

Deelnemers

In het middagprogramma zijn er Vokaal Kabaal, Theaterbende Heiloo, Koor Piccolo Heiloo,  Dance Sisters & Mayra en Hét Heilooër Kamerorkest. Het avondprogramma wordt gevuld door Junior Oratoriumkoor,  Old pink, Dance en fitstudio 115,  Koor Connection,  sWing, Alkmaarse Bigband en  L.A. DJ’s (dj en saxofoon). Op de culturele markt staan Stichting Kunst-Zin Heiloo,  Ans Breetveld,  Anita Koktales en Vrouwen van Nu Heiloo.

Te beleven in Cultuurkoepel Heiloo, zaterdag 25 november van 15.30 tot 18.00 uur en 19.00 tot 22.00 uur. Meer info en aanmelden via www.pleinc.nl.