Cameretten Finalistentournee

Uitgaan
Afbeelding

HEILOO - De Cameretten Finalistentournee doet zaterdag 2 december Theater De Beun aan. Een krap twee uur durende avond cabaret op de bühne aan de Willibrordusweg.

De drie finalisten van Cameretten Festival 2023 trekken langs theaters, poppodia en cultuurcentra om hun (prijswinnende) voorstelling voor het publiek te spelen. Hilarische grappen, herkenbare typetjes, ongemakkelijke sketches en muzikale juweeltjes: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je als toeschouwer een rondreis maakt met de leukste, nieuwe cabaretiers en stand-up comedians als persoonlijke reisleiders. Theaterliefhebbers kunnen zich dus laten verrassen door het kersverse cabarettalent van Cameretten, om voortaan te kunnen zeggen: ‘Ik was er als eerste bij voordat ze stadions uitverkochten.’

Bekende namen

Cameretten ontdekt sinds 1966 de echte cabaretparels van de Nederlandse podia. Deze cabaretiers straalden eerder op het podium van Cameretten en hebben het pad vrijgemaakt voor een nieuwe generatie aanstormend talent: Brigitte Kaandorp, Plien en Bianca, Theo Maassen, Richard Groenendijk, Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jandino Asporaat, René van Meurs, Patrick Laureij, Alex Ploeg, Janneke de Bijl, Andries Tunru en vele anderen.

Cameretten Finalistentournee (110 min.), zaterdag 2 december in Theater De Beun. Zie ook www.cameretten.nl en www.debeun.nl.